Kunder

Wackes AB

Wackes AB

Wackes skapar relationer genom produkter. Relationer som bygger och stärker våra kunders varumärken. Ca 50 experter med enorm erfarenhet arbetar runt om i världen på Wackes kontor i Borås, Lund, Stockholm, Paris, Oslo, Atlanta, Hong Kong, Ningbo and Shanghai. Wackes är ISO-9001/14001 certifierade och medlemmar i UN Global Compact för företagande med respekt för människors rättigheter, miljöfrågor och arbete mot korruption.


Polynova Nissen AB

Polynova Nissen AB

”Med över 35 års branscherfarenhet inom plastemballage har vi utvecklat gedigen kunskap i att hitta de bästa lösningarna för er och era kunders verksamhet. Polynova Nissen lagerhåller ett brett sortiment för snabb leverans men erbjuder även kundanpassade produkter”.

Ljungbergs snickerier AB

Ljungbergs snickerier AB

Bengt Ljungberg gick som vakt på ett stort företag på Hisingen i Göteborg 1958 där fanns en massa tomlådor som skulle brännas, Bengt ville köpa dessa och skrev avtal med företaget att ta hand om alla tomlådor. Han reparerade lådorna, åkte sedan runt till andra företag och sålde lådor sedan blev det reparation av pallar och tillverkning av nytt emballage. Ljungbergs Snickerier AB var fött.


Topline Profil AB

Topline Profil AB

Topline etablerades 1988 och är specialister på identitetsskapande företagskläder och presentreklam. Företaget har som målsättning att skapa starka, företagsanpassade profillösningar och förse sina kunder med nyheter och service i toppklass. Topline hjälper sina kunder att stärka relationer såväl externt som internt. 25 år i branschen borgar för stor erfarenhet och hög kompetens. Topline har har ett väletablerat nätverk med leverantörs- och distributions- kontakter världen över.

ConEra

ConEra

ConEra startades 1983 som ett traditionellt profilföretag i Göteborg. Drygt trettio år senare är det ett av branschens största team med breda kompetenser, globala kontakter och kontor/utställningar i Stockholm, Karlstad och Göteborg. Sedan 2004 har bolaget eget inköpskontor i Hong Kong.


BMG

BMG Trada Certifiering

Bedriver certifieringsarbete med kundfokus, kompetens och engagemang som ledord. Sen starten 1994 finns verksamhetens bas i Göteborg, men revisorerna finns på flera platser runt om i landet. BMG Trada Certifiering är ackrediterade av Swedac och certifierar verksamheter inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö.


ProSanitas

ProSanitas

ProSanitas Certifiering har sitt hjärta i livsmedelsbranschen och är en leverantör av BRC- och FSSC-certifieringar i Sverige. ProSanitas arbetar med kundfokus, kompetens och engagemang som ledord. På IP Livsmedel är ca 50 % av de certifierade företagen ProSanitas kunder. Som det första certifieringsorganet i Norden att ackrediteras av Swedac för Global Standard for Food Safety och Global Standard for Packaging and Packaging Materials har bolaget en lång och bred revisionserfarenhet som leverantör inom och till livsmedelsindustrin i Skandinavien samt i EU-området.


Agila

Agila

Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning, lärarbemanning, terapeutbemanning samt bemanning av socionomer. Agilas huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge. Agila samarbetar idag med i stort sett alla Sveriges och Norges kommuner och landsting samt ett stort antal privata vårdgivare i båda länderna.

Kvalitetsarbetet styr våra medarbetares arbetssätt och prioriteringar för att både kunder och konsulter skall uppfatta oss som den optimala samarbetsparten. Vi ställer mycket höga krav på oss själva och våra konsulter ska uppfatta oss som bästa tänkbara arbetsgivare.

Vill du veta mer kring vår uthyrning av sjuksköterskor, läkare, socionomer, terapeuter eller om att hyra lärare är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.


Prevex

Prevex

Prevex är en av Sveriges största aktörer inom järnhandel, med fokus på el- och luftmaskiner, och specialister på skydd och säkerhet. Företaget har butiker i Göteborg och Malmö.


Jirotex

Jirotex

Jirotex är specialister på laminering och har egen tillverkning, forskning och utveckling. Bland kunderna finner vi bl a NASA.


G-ESS

G-ESS

G-ESS har funnits sedan 1983 och säljer yrkeskläder och profilprodukter med tillhörande kringprodukter.


MANTUM

MANTUM

MANTUM är ett av Sveriges största transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. MANTUM erbjuder tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter - från lokal till internationell transport, spedition, lagertjänster, tulltjänster, tredjepartslogistik, specialtransporter och distribution.


Triolab

Triolab

TRIOLAB är en av Sveriges ledande samarbetspartners inom in vitro-diagnostik med 50 medarbetare i, framför allt, Göteborg och Stockholm. Triolab har systerföretag i Norge, Danmark och Finland.


Hovas

Hovås Kallbadhus

Hovås Kallbadhus är en restaurant med fantastiskt läge vid kusten, söder om Göteborg. Hovås Kallbadhus serverar lunch måndag till fredag och anordnar fester, bröllop, konferenser och andra typer av evenemang.